Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Informácie k rozšíreniu verejného osvetlenia a vodovodu

GALÉRIA
Dátum: 08.02.2023
Autor: Obec Blatnica
Počet videní: 801
Informácie k rozšíreniu verejného osvetlenia a vodovodu

Informácie k rozšíreniu verejného osvetlenia a vodovodu.

Vážení spoluobčania vzhľadom na plánované výzvy financované z eurofondov a plánu obnovy, radi by sme Vás informovali, že v súčasnosti pracujeme na projektoch rozšírenia vodovodu a verejného osvetlenia.

Tieto projekty by mali zahŕňať všetky lokality v obci Blatnica kde prebehla, prebieha alebo v dočasnej dobe je plánovaná výstavba individuálnej bytovej výstavby. Nakoľko oprávneným žiadateľom je obec, ktorá ale nemá vlastnícky vzťah ku všetkým pozemkom, ktorých sa výstavba takýchto inžinierskych sietí týka je pre tento zámer  nevyhnutné doložiť právoplatné stavebné povolenie. Z tohto vyplýva súhlas so zriadením vecných bremien dotknutých vlastníkov pozemkov na uloženie inžinierskych sieti, či už sú to súkromní vlastníci alebo je vlastníkom štát.

Celá táto agendu bude riešiť obec Blatnica formou oznámenia a či už súhlasu, alebo nesúhlasu. Veríme, že vaše stanoviská budú pozitívne, nakoľko v prípade nesúhlasu s vecným bremenom na uloženie inžinierskych sietí v súkromnom vlastníctve majiteľa pozemku plánované investície sa nebudú môcť uskutočniť.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.