Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Verejná vyhláška "Obstarávateľ Územného plánu obce Karlová"

SÚBOR
Dátum: 09.06.2023
Autor: Obec Blatnica
Počet videní: 355
2 min. čítania
Verejná vyhláška

Obce Karlova OZNAMUJE verejnou vyhláškou začatie obstarávania Územného plánu obce Karlová

dotknutým obciam, dotknutému samosprávnemu kraju, dotknutým orgánom a ich odborným organizáciám, dotknutým fyzickým a právnickým osobám a verejnosti.

V súlade s § 19 až 25 zákona č. 50 / 1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku v znení neskorších predpisov v rozsahu riešenia administratívno-správneho územia obce, t.j. katastrálneho územia obce Karlová.

V zmysle zákona č. 50/1976 Zb. v platnom znení obce, samosprávny kraj a dotknuté orgány sú oprávnené oznámiť svoje stanovisko do 35 dní odo dňa, keď o ňom boli upovedomené doručením obstarávateľovi písomnou formou.

Zároveň v zmysle §§ 19b a 138 stavebného zákona žiada obstarávate!’ o súčinnosť obcí, samosprávneho kraja, dotknutých orgánov a ich odborných organizácií a právnických osôb aby oznámili svoje požiadavky na spracovanie územnoplánovacej dokumentácie obce.

Verejnosť, fyzické a právnické osoby sú oprávnené podať požiadavky k pripravovanej územnoplánovacej dokumentácii v lehote do 35 dní odo dňa zverejnenia (vyvesenia) t j. do 07.07.2023 tohto oznámenia - vyhlášky písomnou formou na Obecný úrad v Karlovej v úradných hodinách.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
verejna-vyhlaska-obec-karlova Veľkosť: 743.6 kB Formát: pdf Dátum: 9.6.2023

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.